volunteer_activismKAROLINA5
na 1919
Karolinina nagradna igra
za Dončićev dres Dallas Mavericks

Karolina je prisrčna in radoživa 4-letna deklica, ki je edina v Sloveniji, ki ima zelo redko, smrtonosno in napredujočo genetsko bolezen, imenovano Cockayne sindrom – tip B ali bolezen hitrega staranja. Bolezen prizadene vse dele telesa, kar vodi v prehitro smrt. Povprečna življenjska doba obolelih otrok je zgolj 12 let. Edina možnost in upanje za Karolino je razvoj genskega zdravljenja. Zato so se starši deklice povezali z Društvom Viljem Julijan, ki je v sodelovanju z znanstveniki v ZDA in na Portugalskem, začel s projektom razvoja genske terapije za to bolezen. V Društvu Viljem Julijan so s starši deklice začeli tudi z veliko zbiralno akcijo za Karolino, saj morajo za razvoj genskega zdravljenja zbrati vsaj 2 milijona evrov. S pomočjo dobrih ljudi po vsej Sloveniji so v zelo kratkem času, v samo štirih mesecih, zbrali že več kot 865.000 evrov.

Da bi za Karolino čimprej zbrali potrebno vsoto donacij je del zbiralne akcije sedaj tudi Karolinina nagradna igra, v kateri bo najsrečnejši izžrebanec postal ponosen lastnik edinstvenega NBA dresa Dallas Mavericksov s številko 77, z lastnoročnim podpisom Luke Dončića.

Nagradni sklad
2 2x vstopnica za košarkarsko tekmo Slovenija:Hrvaška (Stožice 8.8.2023)
1 1x podpisan NBA dres Luka Dončić 77 Dallas Maverics
3 1x košarkarska žoga Luka Dončić 77

“Vsaka donacija bo v času nagradne igre tako lahko imela še dodaten razlog za veselje. Za dres in ostale nagrade se lahko zelo enostavno poteguje vsak, ki bo v času od 21. junija do 27. julija za Karolino namenil donacijo bodisi z QR generatorjem preko spletne strani in bančnega nakazila ali po SMS donaciji sledil povezavi za sodelovanje v nagradni igri.” pravita Karolinina starša.

V nagradni igri lahko sodelujete na več načinov:

Nagrade
2 2 vstopnici za Košarko (Slovenija - Hrvaška, 8.8.2023)
1 PODPISAN DRES LUKE DONČIĆA
3 Košarkarska žoga
Ponosen lastnik podpisanega NBA dresa Luke Dončića bo izžreban 29.7.2023.
Za vsakih 5€ donacije je mogoče pridobiti 1 virtualni kupon za sodelovanje v žrebu. Več virtualnih kuponov pomeni večje možnosti za osvojitev podpisanega NBA dresa Luke Dončića ali katere od drugih nagrad.