DOBRODELNI KONCERT VILJEM JULIJAN 2022
ZA OTROKE Z REDKIMI BOLEZNIMI

Dajmo malim borcem našo podporo!

dobrodelni koncert viljem julijan

Dobrodelni koncert Viljem Julijan bo nemoteno POTEKAL V VSAKEM VREMENU,
saj je celoten avditorij Križank pokrit s prekrasno NOVO STREHO. Vabljeni.

Koncert Viljem Julijan je glas otrok z redkimi boleznimi, je simbol ljubezni, podpore in neprecenljive vrednosti življenja vsakega otroka. V petek, 16. septembra 2022, se bomo tako zbrali Križankah v Ljubljani, kjer bomo na edinstvenem in nepozabnem glasbenem dogodku malim borcem podali našo ljubezen, sočutje in podporo, hkrati pa bomo za male borce zbirali sredstva.

Vsa sredstva, zbrana s koncertom, bo naš Sklad Viljem Julijan za otroke z redkimi boleznimi v celoti podaril otrokom z redkimi boleznimi in njihovim družinam.
Srčna hvala vsem, ki prispevate z nakupom vstopnice in obiskom koncerta ali z donacijo.

Napolnimo Križanke in pomagajmo malim borcem.

Vstopnico si lahko kupite tudi na prodajnih mestih v sistemu Eventim Si (Petrol, OMV, Pošta, …).

VELIKI DOBRODELNI KONCERT VILJEM JULIJAN

NINA BADRIĆ
REBEKA DREMELJ
SAŠA LENDERO
ZVITA FELTNA
DARJA GAJŠEK
BEPOP


SOULGREG ARTIST & BIGLIGHTS BAND
NUŠA DERENDA
SABINA CVILAK
MIKI VLAHOVIČ

ANSAMBEL SPEV
MARKO VOZELJ
DEJAN DOGAJA
PRIFARSKI MUZIKANTI
VILI RESNIK
OMAR NABER


Petek, 16. september 2022, ob 19h
Križanke, Ljubljana

Utrinki iz preteklih dobrodelnih koncertov

Dobrodelni koncert Viljem Julijan je glas otrok z redkimi boleznimi. Je priložnost, da lahko podamo svojo pomoč in podporo malim borcem in njihovim družinam.

“Otroci z redkimi boleznimi pogosto ne morejo govoriti in se ne morejo boriti zase, večinoma ne bodo nikoli dosegli vsega tistega, kar lahko njihovi sovrstniki. Njihova življenja so pogosto tudi zelo kratka, kot je bilo življenje Viljema Julijana. Prikrajšani so za marsikaj, kot so prikrajšane njihove družine. Soočanje in borba s težko, večinoma neozdravljivo boleznijo pa je njihov vsakdan. Dobrodelni koncert Viljem Julijan je zato priložnost, da odpremo naša srca in stopimo skupaj za otroke z redkimi boleznimi, da naredimo nekaj za njih in da jim pomagamo. Naš srčni dogodek je namenjen podpori vsem malim borcem in njihovim družinam, hkrati pa je počastitev vseh malih junakov, ki so izgubili bitko s temi boleznimio.” SoulGreg Artist & Nina


Koncert je namenjen tudi ozaveščanju ljudi o problematiki redkih neozdravljivih boleznih in dvigovanju zavesti, da so med nami tudi otroci, ki jih te bolezni že v rani mladostni zavedno in neizbrisno zaznamujejo, zato je vsaka podpora za te otroke in njihove družine velikega pomena.

»Izkažimo poklon življenju vseh otrok z redko, neozdravljivo ali težko boleznijo ter dajmo tem malim borcem priložnost, da skozi ta dogodek še bolj pustijo svoj pečat v tem svetu.«

Pokrovitelji dobrodelnega koncerta Viljem Julijan:

Generalni pokrovitelj

Posebna zahvala:

Srebrni pokrovitelj:

Bronasti pokrovitelj:

Ostali podporniki:

PETROL, EUROPLAKAT, CINEPLEXX, KOLOSEJ, MESTNA OBČINA LJUBLJANA, OBČINA DOMŽALE, SUPERNOVA PROJEKTI D.O.O., KREATIVNA FABRIKA

ELES D.D., IKEBANA BRINC, ROTIS D.O.O., OBEN-AUF D.O.O., ODVETNIŠKA DRUŽBA ČEFERIN, DD ELMONT, ERSTE CARD D.O.O. (DINERS), MARITIM D.O.O.

Medijska podpora: