DOBRODELNI KONCERT ZA OTROKE Z REDKIMI BOLEZNIMI

Dajmo malim borcem našo podporo!

dobrodelni koncert viljem julijan

Koncert Viljem Julijan je glas otrok z redkimi boleznimi, je simbol ljubezni, podpore in neprecenljive vrednosti življenja vsakega otroka. V soboto, 4. septembra 2021, se bomo tako zbrali na velikem odru na Kongresnem trgu v centru Ljubljane, kjer bomo na edinstvenem in nepozabnem glasbenem dogodku malim borcem podali našo ljubezen, sočutje in podporo, hkrati pa bomo za male borce zbirali sredstva.

OMOGOČENO BO BREZPLAČNO HITRO TESTIRANJE NA COVID-19
Zaradi zahteve po izpolnjevanju PCT pogoja za obiskovalce koncerta smo na dan dogodka uredili brezplačno hitro testiranje za koronavirus Covid-19. Testiranje bo potekalo pred koncertom na koncertnem prozorišču na Kongresnem trgu.

Vsa sredstva, zbrana s koncertom, bo naš Sklad Viljem Julijan za otroke z redkimi boleznimi v celoti podaril otrokom z redkimi boleznimi in njihovim družinam.
Srčna hvala vsem, ki prispevate z nakupom vstopnice in obiskom koncerta ali z donacijo.

Napolnimo Kongresni Trg in pomagajmo malim borcem.

NAKUP VSTOPNICE na EVENTIM.SI

Vstopnico si lahko kupite tudi na prodajnih mestih v sistemu Eventim Si (Petrol, OMV, Pošta, …).

VELIKI DOBRODELNI KONCERT VILJEM JULIJAN

VANNA
VESNA PISAROVIĆ
REBEKA DREMELJ
TRKAJ
ELVIRA HASANAGIĆ


SOULGREG ARTIST & BIGLIGHTS BAND
JACQUES HOUDEK
NINA STRNAD

KVATROPIRCI
SAŠA LENDERO
LEA SIRK
NUŠKA DRAŠČEK


Petek, 4. september 2021, ob 20h
Kongresni trg Ljubljana

Utrinki iz preteklih dobrodelnih koncertov

Dobrodelni koncert Viljem Julijan je glas otrok z redkimi boleznimi. Je priložnost, da lahko podamo svojo pomoč in podporo malim borcem in njihovim družinam.

“Otroci z redkimi boleznimi pogosto ne morejo govoriti in se ne morejo boriti zase, večinoma ne bodo nikoli dosegli vsega tistega, kar lahko njihovi sovrstniki. Njihova življenja so pogosto tudi zelo kratka, kot je bilo življenje Viljema Julijana. Prikrajšani so za marsikaj, kot so prikrajšane njihove družine. Soočanje in borba s težko, večinoma neozdravljivo boleznijo pa je njihov vsakdan. Dobrodelni koncert Viljem Julijan je zato priložnost, da odpremo naša srca in stopimo skupaj za otroke z redkimi boleznimi, da naredimo nekaj za njih in da jim pomagamo. Naš srčni dogodek je namenjen podpori vsem malim borcem in njihovim družinam, hkrati pa je počastitev vseh malih junakov, ki so izgubili bitko s temi boleznimio.” SoulGreg Artist & Nina


Koncert je namenjen tudi ozaveščanju ljudi o problematiki redkih neozdravljivih boleznih in dvigovanju zavesti, da so med nami tudi otroci, ki jih te bolezni že v rani mladostni zavedno in neizbrisno zaznamujejo, zato je vsaka podpora za te otroke in njihove družine velikega pomena.

PODARI DANOCIJO ZA MALEC BORCE | SMS VJ5 na 1919

»Izkažimo poklon življenju vseh otrok z redko, neozdravljivo ali težko boleznijo ter dajmo tem malim borcem priložnost, da skozi ta dogodek še bolj pustijo svoj pečat v tem svetu.«

Pokrovitelji dobrodelnega koncerta Viljem Julijan:

Generalni pokrovitelj

Posebna zahvala:

Srebrni pokrovitelj:

Bronasti pokrovitelj:

Ostali podporniki:

ZNAČKO–LUKA KALAN S.P., TISKARNA BOLD, EUROPLAKAT, GRAFIKA SOČA, KOLORADO, DPI PRINT, GRAFIČNI BUTIK ŠKOFJA LOKA, ZASLON MEDIA, CINEPLEXX, KOLOSEJ, TAM TAM, IDENTIKS GIFTS, MESTNA OBČINA LJUBLJANA, OBČINA DOMŽALE, ZAGOŽEN D.O.O., COMBIC, METALKA MEDIA, IRIS, LABORMED, NICELABEL (EURO PLUS), LOMBAR D.O.O., MERCIS D.O.O., UNIJA SMART ACCOUNTI, ROTIS D.O.O., PFEIFER D.O.O., KEMIS PLUS D.O.O., METRA INŽENIRING D.O.O., AVTOPREVOZ BORUT FIJ, ELRAD ELECTRONICS D.O.O., SLIMMED, MARITIM D.O.O., KOBAL TRANSPORTI D.O.O., MAK CMC D.O.O., SPLOŠNA PLOVBA D.D., OPLAST D.O.O., BARION D.O.O. (WWW.MASKEZAPODJETJA.SI), JAVNO PODJETJE LJUBLJANSKA PARKIRIŠČA IN TRŽNICE D.O.O., HERMES ANALITICA D.O.O., HIPPOCRATIS MEDICO D.O.O., INTERCONTINENTAL LJUBLJANA, PETRE ŠOTORI, AB-LEV MEDICAL D.O.O.

Medijska podpora: